Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zeeland Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zeeland

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZEELAND

Riool ontstoppen Zeeland?

Riool ontstoppen ZeelandHeb je last van stank overlast in je woning, een wc die niet goed doorspoeld of blijft het water in de afvoer staan? Dan is er een grote kans dat je riool verstopt zit. Je kunt proberen je riool zelf te ontstoppen. Maar hoe doe je dit? Hoe ontstop je het riool? Hoe vind je de verstopping?

Wij kunnen al deze vragen voor je wegnemen! Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Bel 0118 201 684 om jou klus te bespreken

Riool Ontstoppen Zeeland staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn gecertificeerd en hebben jaren lange ervaring.

Geen voorrijkosten

Bij ons betaal je nooit voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Om de riolering te ontstoppen moet aller eerst de locatie van de verstopping gevonden worden.

Er zijn meerdere aspecten waaraan je kunt zien dat de riolering verstopt is geraakt. Bijvoorbeeld wanneer het water in de gootsteen en in je wc minder goed wegloopt. Of wanneer er water in de douche-of wasbak blijft staan. Een verstopping in de afvoer van de douche is vaak te danken aan haren en zeepresten. De resten hopen zich op en veroorzaken zo de verstopping.

Waar de rioolverstopping zich precies bevind is makkelijk te vinden door alle rioolaansluitingen een keer door te spoelen. Dit kan gedaan worden doormiddel van een emmer water in de aansluiting te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaat zit die afvoeraansluiting niet verstopt. Mocht dit niet het geval zijn en blijkt het dat je riool wel verstopt is?

Neem dan contact met ons op via 0118 201 684 . We zullen dan zo snel mogelijk een afspraak plannen.

Ontstoppen Zeeland Logo
Loodgieter ontstoppen Zeeland afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een van de mogelijkheden om te gebruiken bij het ontstoppen van uw riool. Belangrijk is dat u hier zorgvuldig mee te werk gaat. Je wil natuurlijk voorkomen dat er water overstroomt in de badkamer of in de keuken.

Deze manier brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Het is namelijk de meest krachtige methode. Plaats de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je de afvoer zo ongeveer 3 minuten grondig door.

De methode met de hogedrukreiniger is als laatste aan te raden. Probeer aller eerst de andere methoden zoals: soda, plopper of met het gebruik van een veer.

Bel 0118 201 684 om een verstopping of storing te verhelpen.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer bied de mogelijkheid om een riolering te ontstoppen. De veer zorgt ervoor dat het afval los komt te zitten. Door de flexibiliteit van de veer kom je gemakkelijk door de afvoer en haal je de verstopping weg. Soda is bij gebruik van de ontstoppingsveer ook een echte aanrader! Door soda te gebruiken komt de laatste aanslag van de afvoer ook los. Hierdoor wordt de afvoer optimaal ontstopt.

Door deze methode wordt de weg naar de centrale riolering weer vrij gemaakt.

Let op! Zorg ervoor dat je de afvoerbuis direct na gebruik van de ontstoppingsveer doorspoelt. Zo voorkom je dat het afval zich opnieuw gaat ophopen in de afvoer.

Wil je alles toch liever door een professional laten doen? Bel dan naar 0118 201 684. dan maken we een afspraak, vaak staan we binnen 1 uur al voor je klaar!

Ontstoppen afvoer Zeeland
Ontstoppingsdienst Zeeland

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een andere mogelijkheid om je riool te ontstoppen is door het gebruik van een plopper. De plopper is een soort moderne wc ontstopper. Alleen wordt de plopper gebruikt bij het ontstoppen van je riolering. 

Zet de kop van de plopper tegen de rand van de afvoer. Zorg er hierbij voor dat je de afvoer volledig afsluit. Wanneer dit is gedaan kun je een aantal keer aan de achterkant van de plopper trekken. Kijk daarna of het afval loskomt.

Meestal is het nodig om meerdere keren te trekken aan de achterkant van de plopper, voordat het afval daadwerkelijk loskomt. Wanneer dit het geval is kun je de overgebleven troebel doorspoelen. Het liefst weer in combinatie met soda. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste rest afvallen losweken en meegespoeld worden.

Wil je meer professioneel advies? Of misschien toch hulp bij het ontstoppen? Bel dan met Ontstoppen Zeeland om je klus te bespreken 0118 201 684.

ONTSTOPPINGSDIENST

Riool ontstoppen met soda

Zoals in vorige methoden al vaak naar voren is gekomen, is soda ook een goed hulpmiddel bij het ontstoppen van je afvoer. Zo weekt het niet alleen de overige afvalresten los van de afvoer, maar zorgt het direct voor een diepe reiniging. 

Om soda te gebruiken schep je met een theelepel de soda in de afvoer en laat je dit een paar minuten intrekken. Spoel vervolgens de afvoer door met kokend water. Dit proces zal een aantal keer herhaald moeten worden om te komen tot het beste resultaat. 

Het meest effectief is het gebruik van soda bij de gootsteen, wastafel of doucheputje. Hier zitten over het algemeen namelijk vette afvalresten zoals haren en zeepresten. Soda heeft een ontvettende werking en is daarom extra effectief op deze verstoppingen.

In veel gevallen zal deze methode dus helpen bij het ontstoppen. Maar mocht je toch even een professional ernaar laten kijken? Bel dan 0118 201 684 voor een afspraak bij Ontstoppingsdienst Zeeland.

Ontstoppen Zeeland Leiding
Riool ontstoppen Zeeland graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Let goed op met het kopen van ontstoppingsmiddelen bij supermarkten of bouwmarkten. Deze chemische middelen doen vaak meer schade dan herstel aan. Zo kunnen de ontstoppingsmiddelen een bijtende werking hebben. Dit zal de binnenkant van de afvoer beschadigen.

Je wil daarbij natuurlijk ook niet dat er onnodig veel water in het hoofdriool komt. Wij raden je daarom ook aan het gebruik van deze middelen te voorkomen.

Bel Ontstoppen Zeeland op 0118 201 684 en wij zullen je adviseren wat te doen. Bij een afspraak zijn we meestal binnen 1 uur op bestemming.

Vakmannen

Schakel de hulp van Ontstoppingsdienst Zeeland in

Lukt het toch niet om zelfstandig je riool te ontstoppen? Of heb je hier gewoonweg geen zin in of tijd voor? 

Schakel dan de hulp in van Ontstoppen Zeeland. Onze loodgieters hebben jaren lange ervaring en beschikkelen allemaal over een VCA-diploma. Verder werken we alleen met de modernste apparatuur en gereedschappen. Door onze 24/7 beschikbaarheid zijn we op ieder moment bereikbaar en is uw verstopping zo verholpen.

We rekenen geen voorrijkosten en gaan voor het beste resultaat. Maak nu een afspraak met onze professionals via 0118 201 684. Ontstoppingsdienst Zeeland helpt je graag!

Graven riool Zeeland

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zeeland

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt in Zeeland? Bel onze loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-zeeland-ontstopping

Afvoer verstopt

Last van een verstopte gootsteen in Zeeland? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-zeeland-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zeeland

Riool inspectie Zeeland? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij verhelpen direct de beginnende verstopping.

loodgieter-zeeland-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zeeland

Is jouw riool verstopt? Bel dan vandaag nog naar ontstoppingsdienst Zeeland en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Zeeland Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Zeeland heeft hier handige tips.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zeeland

In de afgelopen jaren hebben de loodgieters van Riool Ontstoppen Zeeland al honderden riool verstoppingen verholpen, wc’s ontstopt en kelders leeggepompt. Door onze moderne apparatuur en jaren lange ervaring zijn wij gemaakt voor iedere klus.

Ook brengt dit zelfverzekerdheid met zich mee en komen we altijd tot een correcte oplossing. Geniet van het gemak dat een professional je kan bieden.

Om je oplossing te bespreken of direct een afspraak te maken belt u vrijblijvend met 0118 201 684.

Verstopping Zeeland

Spoedloodgieter

Bel met onze spoedservice om direct een afspraak te maken. We proberen er binnen 1 uur te zijn.

Riool Zeeland

Rioolverstopping

Is je riool verstopt? Handel dan snel en wacht niet te lang. Voorkom grotere schade.

Loodgieter Zeeland Ontstopping

Schade beperken

Bij snel handelen voorkom je dat de schade erger wordt!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Zeeland. Altijd uitstekende service en snel geholpen!

MediaMarkt Middelburg

Bij ons heeft Ontstoppen Zeeland verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

SSV'65

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppingsdienst Zeeland BV

Brandweer Kazerne Zeeland

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

036 202 3963

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zeeland

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zeeland