Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zeeland Logo

Ontstoppen

WC verstopt Zeeland

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ZEELAND

WC verstopt Zeeland?

WC verstopt Zeeland? Een klus waar de meeste mensen niet graag mee bezig zijn, de wc ontstoppen. Echter ontkom je er niet aan wanneer je wc verstopt zit. Het stinkt en daarbij heb je ook nog een hoop schoonmaak werk.

Je kan het natuurlijk zelf proberen te doen. Op deze pagina vind je een aantal handige tips en tricks om dit te doen.

Is je wc verstopt maar heb je geen zin om het zelf te ontstoppen? Bel dan met 0118 201 684 om een afspraak te maken. Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Zeeland.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten.

3 maanden garantie

Is de wc opnieuw verstopt? Dan komen we de wc verstopping gratis verhelpen.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Probeer altijd zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. Denk hierbij aan jezelf door handschoenen aan te trekken. Maar vergeet ook zeker je vloer niet te vergeten! Leg bijvoorbeeld een zeil of een oude doek op de grond. Hiermee voorkom je dat er viezigheid op de vloer komt. Ook scheelt dit met het schoonmaakwerk achteraf.

Ontstoppen Zeeland Logo
Loodgieter ontstoppen Zeeland afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Vaak is het probleem van een verstopping dat er een vastzittend voorwerp in de riolering zit. Het is belangrijk om vooraf te weten wat de oorzaak van de verstopping is.

Wanneer je jonge kinderen hebt is de kans ook groot dat er een speeltje, luier of andere kinderartikelen in de wc verstopt zitten. Dit spoel je natuurlijk niet zomaar even weg. Je moet in dit geval proberen de verstopping naar boven te brengen.

Is het iets flexibels dat de verstopping veroorzaakt? Dan is er een kans dat je de ontstopping kunt forceren en mogelijk weg kunt spoelen.

Voor professioneel advies of een spoedafspraak bel je direct met de vakmannen van Ontstoppen Zeeland

Ontstoppingsdienst Zeeland is bereikbaar via 0118 201 684.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping zien zitten? Dan heb je geluk en kun je de verstopping makkelijk verwijderen. Je moet dan alleen even rubberen handschoenen aantrekken en de verstopping met de hand wegpakken. Papier kan uit elkaar gehaald worden en vervolgens gewoon doorgespoeld worden. Bij wc rollen of andere harde voorwerpen is het verstandig om deze in een zakje in de prullenbak te doen.

Dit is meestal helaas niet het geval. Vaak ligt de oorzaak bij een kronkel in de wc afvoer. Hier heb je een gespecialiseerde professional voor nodig. Precies de mannen die bij wc verstopt Zeeland werken. Bel gemakkelijk en snel via 0118 201 684. We proberen er dan binnen 1 uur te zijn.

Ontstoppen afvoer Zeeland
Ontstoppingsdienst Zeeland

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Wanneer de verstopping niet zichtbaar is maar je vermoed dat dit veroorzaakt is door vet of papier. Probeer de verstopping dan te verhelpen met warm water en afwasmiddel. Dit is een van de goedkoopste methoden om je wc te ontstoppen.

Voor je begint zorg je ervoor dat je hygiënisch te werk gaat. Leg een zeil of een oude doek over de vloer rondom de wc, zo voorkom je vieze spetters op de grond. Pak hierna een emmer met warm water. Doe twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Vervolgens gooi je de emmer met warm water, vanaf een meter hoog, direct in de wc.

Let op! Zorg dat het water niet kookt op moment van ingooien. Dit kan namelijk het porselein van de wc beschadigen en zelfs doen breken. In dat geval bent je nog verder van huis.

Wil je nog meer advies, tips of toch een professional die ernaar kijkt? Bel dan met de vakmannen van Ontstoppen Zeeland via 0118 201 684 .

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Lukken de vorige methoden met de rubberen handschoenen en de verstopping wegspoelen met wasmiddel niet?

Probeer het met de ouderwetse wc ontstopper. Door vooraf de ontstopper onder de warme kraan te houden zorg je ervoor dat deze flexibel wordt. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Je brengt de ontstopper vervolgens onder water en drukt hem rustig in de toilet hals. Zorg er hierbij voor dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. De ontstopper mag nu snel naar je toe getrokken worden. Dit zorgt voor een sterke zuigkracht. Dit hele proces herhaal je net zo lang tot de verstopping naar boven komt

Let op! De ontstopper mag niet te hard tegen de leiding aangedrukt worden. Dit kan namelijk zorgen voor een nog ergere wc verstopping. Het gaat om het terug trekken, niet het erin drukken.

Ontstoppen Zeeland Leiding
WC verstopt Zeeland

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Is je wc nog steeds verstopt na bovengenoemde methoden? Ga dan niet zelf verder aan het klooien!

Wanneer je bijvoorbeeld een ontstoppingsveer gaat gebruiken kan deze vast komen te zitten. Dit resulteert in nog meer schade aan de leidingen en maakt het ontstoppingsproces nog lastiger.

Ons aanraden is in dit geval om even contact op te nemen met de professionals van wc ontstoppen Zeeland via 0118 201 684.

Ontstoppingsdienst

Is de wc verstopping er nog steeds?

Vaak is het helaas niet mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Heb je bovenstaande methoden geprobeerd, maar zonder succes? Roep dan de hulp in van onze professionals. Ontstoppen Zeeland werkt met gecertificeerde loodgieters die jaren lange ervaring hebben in het ontstoppen van je wc.

Onze loodgieters bieden unieke methoden en werkwijzen waardoor ze snel het probleem van de verstopping herkennen en kunnen verhelpen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om een inspectie van je riool te laten doen en het eventuele preventieve onderhoud hiervan.

We zijn altijd snel in het verhelpen van ontstoppingsproblemen. Zo zorgen we er zo spoedig mogelijk voor dat je wc weer door spoelt zoals hij door moet spoelen.

Om een afspraak te maken is Ontstoppingsdienst Zeeland altijd bereikbaar op 0118 201 684 .

Graven riool Zeeland

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zeeland

WC verstopt

WC verstopt Zeeland

Zit jouw WC verstopt in Zeeland? Bel onze loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak! 

loodgieter-zeeland-ontstopping

Afvoer verstopt

Last van een verstopte gootsteen in Zeeland? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-zeeland-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zeeland

Riool inspectie Zeeland? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij verhelpen direct de beginnende verstopping.

loodgieter-zeeland-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zeeland

Is jouw riool verstopt? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Zeeland en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Zeeland Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Zeeland heeft hier handige tips.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

036 202 3963

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zeeland

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zeeland